top of page

Företags Yoga

Vill du ha friskare personal och mindre sjukskrivningar? 

Jag kan komma till din arbetsplats och leda dig och dina kollegor genom ett härligt yogapass anpassat just för era behov. Ni får ett skräddarsytt upplägg som passar just ert företag oavsett om det rör sig om en gång eller ett återkommande inslag.

Allt fler arbetsgivare upptäcker fördelarna med företagsyoga som friskvårdsförmån för personalen. Att ha möjlighet till yoga på arbetsplatsen gynnar både den anställde och arbetsgivaren och i likhet med annan friskvård är även yoga för personalen skattefri och avdragsgill för arbetsgivaren. Yoga på arbetsplatsen ger många fördelar. Ni skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan er som arbetar. Ni får förutsättningar för en bättre hälsa, verktyg för att stressa ner, öka medvetenheten kring andning vilket ger fokus, klarhet och kreativitet samt att yoga ger en mer smidig, stark och flexibel kropp. Allt detta resulterar i en friskare personal och mindre sjukskrivningar. 

 

Börja eller avsluta konferensen, eventet eller kick-offen med yoga. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag. Möjlighet kommer även att finnas för andra spännande alternativ, som t ex SUP - yoga eller mindful snöskovandring. 

Intresserad? 

Kontakta mig! 

24.png
bottom of page