På gång

Resor 2022

96D08F9F-154F-4EFC-8501-87694E4DBB4C.jpeg
SÄLLSKAPSRESAN 2.0
20-27/10 HURGHADA, EGYPTEN

En härlig vecka fylld av det just du behöver som jag arrangerar ihop med min kollega och vän Sara Turola som driver Fjelliv i Luleå.

Lämna all prestation hemma och ägna tid till dig själv, både med kroppen och sinnet. En resa där du kan välja att spendera dagarna precis som du önskar och en möjlighet att lära känna nya bekantskaper och kanske hitta nya vänner för livet. 

Vår ambition är att skapa en fin atmosfär och trygg gemenskap, så du kan välja att åka själv eller tillsammans med någon annan. Vi finns där för dig! 


Du bestämmer själv vad du vill vara med på, både vad gäller våra dagliga gemensamma pass/workshops tillsammans med Sara och Lisa, men även ur hotellets gedigna utbud. På kvällarna äter vi middag ihop och hittar på lite gemensamma aktiviteter eller deltar i hotellets utbud av aktiviteter för den som vill. Hotellet ligger inte långt utanför Hurghada och det är Afrikas största och mest kompletta sporthotell. 

 

I priset ingår All Inclusive ur hotellets stora utbud med bl a en hälsoinspirerad bufférestaurang eller en restaurang där det serveras italiensk buffé, orientalisk buffé och asiatisk buffé. Utöver detta finns det flertalet snackbarer och dryckesbarer utan kostnad.

 

Sista anmälningsdag är 220704 och antalet platser på resan är begränsat. 

UPPLEVELSERETREAT I TANZANIA 8-20/11
SERENGETI & ZANZIBAR

Vi har lyckats få 2 platser till på den annars fullbokade resan i november till Tanzania!

Följ med oss via Aktiv Rörelse, där jag tillsammans med min vän Anna-Karin från AK:s Estetik och Hälsa i Kiruna erbjuder en oförglömlig resa till Tanzania som kombinerar både äventyr och en fantastisk naturupplevelse med både safari på Serengetis vidunderliga slätter samt sol, bad, träning, yoga & återhämtning på mytomspunna Zanzibar.

Vi törs även utlova en spännande inre resa och många minnesvärda möten.

 

Detta blir vår tredje safariresa och vi planerar nu även för kommande resor under 2023 och har planer på nya andra äventyr, så känner du att det känns lockande med denna resa, se till att vara snabb att höra av dig!

Samarbeten

Aktiv Rörelse

 Driver Aktiv Rörelse tillsammans med Anna-Karin som har sitt företag AKs Estetik och Hälsa i Kiruna.

Aktiv Rörelse verkar för en ökad hälsa genom aktiva val med kost, stresshantering och rörelse kontra stillhet inifrån och ut. Vi håller föreläsningar, workshops, event och resor med inriktning mot hälsa och välmående.

Spira

Arrangerar föreläsningar och event som bidrar till personlig utveckling och eftertanke.

 Växtverket för människor som vill växa inifrån och ut. 

AF1E0499-A05A-4944-90F1-902DA77ACE28.jpeg

Fjell Liv

Arrangerar resor tillsammans med Sara Turtola FjellLiv - Hälsa Träning Friskvård Mottagning i Luleå. Företaget med inriktning mot ett bättre mående genom utbildning, friskvård och hälsa för alla .