top of page

På gång

Resor 2023

34674D62-F1B7-4BFA-BF25-F6C02C2DF174.jpeg
SÄLLSKAPSRESAN 3.0
21-28/5 2023 LIMNOS, GREKLAND

Följ med oss på träningsresa till ön Limnos i Grekland. En vecka där du kan lämna all prestation hemma och ägnar tid till dig själv, både med kroppen och sinnet. En resa där du kan välja att spendera dagarna precis som du önskar och en möjlighet att lära känna nya bekantskaper och kanske hitta nya vänner för livet. 

Du bestämmer själv vad du vill vara med på, både vad gäller våra dagliga gemensamma pass/workshops tillsammans med Sara och Lisa, men även ur hotellets gedigna utbud. På kvällarna äter vi middag ihop och hittar på lite gemensamma aktiviteter eller deltar i hotellets utbud av aktiviteter för den som vill. 

 

Hotellet Porto Myrina är fyrstjärnigt och dubbelrummen håller en hög standard. Hotellet ligger i en grönskande omgivning och endast en kort promenad från den charmiga grekiska småstaden Myrina. Rummen har bl a gratis Wi-Fi, AC och terrass/balkong. 

Utbudet som finns på hotellet är gym, WOD-box, gruppträning, landsvägscykel, padel, tennis, SUP, kajak, löpning, spinning, simning och mycket mera. Utöver detta tillkommer passen som Sara och Lisa har med er. 

Efter träningen kan man ta sig ett dopp i poolen eller havet. Stranden ligger i anslutningen till hotellet. Det finns även SPA med inomhuspool på hotellet mot kostnad. 

I priset ingår halvpension med frukost och middag på hotellet. Den kända grekisk kocken har det lokala grekiska köket med en modern touch som inspirationskälla och maten är hälsosam och anpassad för sport och träning. Utöver detta finns det en loungebar och poolbar.

5AACA22F-C72C-4C1E-A7DA-BE4E463FDE3D.jpeg
SÄLLSKAPSRESAN 4.0
2-9/10 2023 SIVOTA RETREAT GREKLAND 

Följ med oss på träningsresa till Sivota i Grekland. En vecka där du kan lämna all prestation hemma och ägnar tid till dig själv, både med kroppen och sinnet. En resa där du kan välja att spendera dagarna precis som du önskar och en möjlighet att lära känna nya bekantskaper och kanske hitta nya vänner för livet. Detta är träningsresan alla kan vara med på! 

Vår ambition är att skapa en fin atmosfär och trygg gemenskap, så du kan välja att åka själv eller tillsammans med någon annan. Vi finns där för dig! 

Du bestämmer själv vad du vill vara med på, både vad gäller våra dagliga gemensamma pass/workshops tillsammans med Sara och Lisa, men även ur hotellets gedigna utbud. På kvällarna äter vi middag ihop och hittar på lite gemensamma aktiviteter eller deltar i hotellets utbud av aktiviteter för den som vill. 

Hotellet Sivota retreat är fyrstjärnigt och dubbelrummen håller en hög standard. Hotellet ligger på en sluttning och har en vidunderlig utsikt över hav, berg och öar. Rummen har bl a gratis Wi-Fi, AC och terrass/balkong. 

Utbudet som finns på hotellet är gym, WOD-box, gruppträning, landsvägscykel, padel, tennis, SUP, kajak, löpning, spinning, simning och mycket mera. Utöver detta tillkommer passen som Sara och Lisa har med er. 

Efter träningen kan man ta sig ett dopp i poolen eller havet. Det finns även SPA på hotellet som erbjuder olika behandlingar mot kostnad. 

I priset ingår halvpension med frukost och middag på hotellet. Den kända grekisk kocken har det lokala grekiska köket med en modern touch som inspirationskälla och maten är hälsosam och anpassad för sport och träning. Utöver detta finns det en loungebar och pool.

Antalet platser på resan är begränsat. 

UPPLEVELSERETREAT 8-20/11 2023 - UPPLEV DE DIMHÖLJDA BERGENS GORILLOR I UGANDA OCH SNORKLA MED VALHAJ PÅ MAFIA ISLAND

Följ med oss via Aktiv Rörelse, där jag tillsammans med min vän Anna-Karin från AK:s Estetik och Hälsa i Kiruna erbjuder en oförglömlig resa till Afrika som kombinerar både äventyr och en fantastisk naturupplevelse med resa genom Ugandas vidunderliga landskap för att sedan vandra i bergen för mötet med bergsgorillorna.

Vi avslutar med härliga dagar på paradisön Mafia Island, där vi får njuta av barfota lyx i tropisk miljö i en av världens vackraste marina nationalparker långt bortom de klassiska turiststråken. Mafiaön är ett av Afrikas allra bästa ställen för djuphavsfiske, dykning och snorkling och är ett av världens bästa ställe att se valhajar, världens största fisk. Här finns tid för både vila, träning, yoga och även möjlighet att ta dykcertifikat för den som vill (mot extra kostnad)

 

Då det endast utfärdas ett fåtal Gorillatillstånd varje år, så känner du att det känns lockande med denna resa, se till att vara snabb att höra av dig!

Samarbeten

Aktiv Rörelse

 Driver Aktiv Rörelse tillsammans med Anna-Karin som har sitt företag AKs Estetik och Hälsa i Kiruna.

Aktiv Rörelse verkar för en ökad hälsa genom aktiva val med kost, stresshantering och rörelse kontra stillhet inifrån och ut. Vi håller föreläsningar, workshops, event och resor med inriktning mot hälsa och välmående.

Spira

Arrangerar föreläsningar och event som bidrar till personlig utveckling och eftertanke.

 Växtverket för människor som vill växa inifrån och ut. 

AF1E0499-A05A-4944-90F1-902DA77ACE28.jpeg

Fjell Liv

Arrangerar resor tillsammans med Sara Turtola FjellLiv - Hälsa Träning Friskvård Mottagning i Luleå. Företaget med inriktning mot ett bättre mående genom utbildning, friskvård och hälsa för alla . 

bottom of page