top of page

Yin Yoga Massage

Det finns vissa kombinationer som passar alldeles fantastiskt bra ihop som t ex ost och kex, Helan och Halvan, jordgubbar och glass... Yin Yoga och massage är en annan perfekt match!

Medan jag guidar dig in i olika YIN yoga-positioner får du samtidig behandling med massage och assist. Denna kombination frigör energi som lagras djupt i bindväven främst i ryggraden, höfterna och axlarna och skapar utrymme för ett djupare andetag, en smidigare kropp och ett tystare sinne.

FÖRDELAR MED YIN YOGA MASSAGE

Det kan vara till nytta för alla, men speciellt för idrottare efter en intensiv prestation, människor som vill öka sin flexibilitet och naturligtvis för trötta kroppar som behöver lite uppmärksamhet. Vi avslutar alltid med en djupavslappning. Jag rekommenderar att du bär bekväma kläder!

 

OM YIN YOGA

Yinyoga är en långsam, enkel, avkopplande men samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra.

I yinyoga ligger fokus på kroppens yin-delar, såsom skelett, bindväv, ligament, inre organ och meridianer. Yinyogans fokus är fascian, en bindvävshinna som omsluter och innesluter alla våra organ och muskler, men även blodkärl och nerver. Stelhet och osmidighet sitter främst i fascian och ju äldre vi blir, desto stelare och torrare blir den.

Med yinyoga - massage blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och en stunds avkoppling.

bottom of page